Olen rakennellut muiden verkkosivujen päivittelyn sekä blogi- ja somekirjoitteluni ohella hiljalleen uutta verkkomediaa, jonka käynnistämisen kanssa olen pitkään arponut. Tehdäkö vai eikö tehdä ja ennen kaikkea riittäisikö aika sivuston pyörittämiseen?

Sodan syttyminen Euroopassa vahvisti ajatuksia siitä, että tarve kotimaiselle verkkolehdelle on olemassa ja nyt on tullut aika avata sivusto käyttöön. Sattuneesta syystä myös vapaa-aikaa vapautui jätettyäni pari luottamustehtävää hiljattain.


Konsepti kantaa nimeä Vastaan Sanomat ja nimensä mukaisesti tämän verkkolehden tarkoituksena on täydentää sekä omia somekanaviani oheisalustoina että kotimaisten valtamedioiden uutisointia mielenkiintoisilla uutisilla ja näkökulmilla, joista kenties maailmalla jo puhutaan, mutta täällä kotimaassa on hiljaisempaa. ”Vastamedia” -näkökulmasta huolimatta tavoite on toimittaa sivustoa vastuullisesti.

Vastaan Sanomat -verkkosivusto toimii osoitteessa www.vastaansanomat.com
Toimintaa tukevat Vastaan Sanomat -konseptikanavat Facebookissa ja Twitterissä.

Otahan kanavat seurantaan! Vastaan Sanomat on avoin julkaisemaan myös toimitukselliseen linjaan soveltuvia vieraskynäkirjoituksia. Juttuja Perspektiivi-kirjoituksiksi voit tarjota sähköpostitse toimitus@vastaansanomat.com tai verkkolomakkeella.