Kanta-Hämeen perussuomalaiset vahvisti sunnuntaina 3.5.2020 ehdokkuuteni Hämeenlinnan kaupunginvaltuustoon kevään 2021 kuntavaaleissa.

Ehdokkuus perussuomalaisissa on viime syksystä lähtien ollut käytännössä ainoa vaihtoehto Hämeenlinnan kunnallispolitiikan suunnan muuttamiseksi ja kaupungin poliittisen kulttuurin tervehdyttämiseksi. Perussuomalaiset on myös valtakunnan politiikan saralla ainoa uskottava vastavoima hallitsemattomalle globalisaatiokehitykselle.

Kevään 2019 eduskunta- ja eurovaalien jälkeen olen saanut poikkeuksellisen monia yhteydenottoja, joissa on pyydetty tai kehotettu lähtemään perussuomalaisten ehdokkaaksi seuraavissa vaaleissa. Tällaiset yhteydenotot ovatkin se tärkein tekijä, että jaksan jatkaa vaikuttamispyrkimyksiäni. Kiitos kaikille näitä viestejä lähettäneille!

Olen hyvin ylpeä siitä, että olen saanut mahdollisuuden antaa oman panokseni hämeenlinnalaisten ja suomalaisten hyväksi perussuomalaisten riveissä.


Ohessa vielä Kanta-Hämeen perussuomalaisten tiedote asiasta:

Perussuomalaiset ottaa ehdokkaat mukaan valtuustoryhmän työskentelyyn

Hämeenlinnan Perussuomalaiset on päättänyt kutsua ensi kevään kuntavaaleissa ehdokkaiksi valitut valtuustoryhmän työskentelyyn jo kuluvan valtuustokauden aikana. Näin ehdokkaille järjestyy valtuustoryhmän sisäisissä kokouksissa tilaisuus vaikuttaa nykyisten valtuutettujen rinnalla poliittisiin linjauksiin ja kannanottoihin jo ennen kuin he ovat tulleet valituiksi.

Pysyvänäkin ratkaisuna tulevat valtuutetut olisi hyvä osallistamalla valmentaa mahdollisimman syvällisesti edessä oleviin tehtäviin, koska esimerkiksi edeltävän valtuuston vahvistama budjetti ohjaa aina alussa seuraavan toimintaa. Erityisen tärkeää se on Perussuomalaisten mielestä juuri nyt, kun näköpiirissä on kaupungin taloudessa haasteellisin valtuustokausi vuosikymmeniin. Siksi vastaavaa menettelyä suositellaan myös muille valtuustoryhmille.

Kanta-Hämeen Perussuomalaiset ry:n hallitus on sunnuntaisessa kokouksessaan valinnut tässä vaiheessa kaksikymmentä ensimmäistä ehdokasta. Uusia heistä ovat toiminnanjohtaja, opiskelija Kimi Friman, lähihoitaja Kim Grönberg, Principal Business Consultant Mika Jääskeläinen, TE-palvelujen asiantuntija Kimmo Kautio, väitöskirjatutkija, erikoissairaanhoitaja Tarja Lappalainen, veturinkuljettaja, Barchelor of Arts Tony Mills, lähihoitaja Tiina Mollberg, tradenomi AMK Emmi Rantanen, sosionomi, eläkel. Kalevi Rämö, insinööri, rakennusterveysasiantuntija Kim Seppänen liikkeenjohdon konsultti Simo-Pekka Susi, sairaanhoitaja Marita Vainio ja patenttikoordinaattori MBA Pirkko Uotila.

Nykyisen valtuustoryhmän jäsenistä valittiin yrittäjä Jani Koivusaari, vanh.konst., eläkel. Tauno Lahtinen, merkonomi Jonni Levaniemi, psyk. sairaanhoitaja, palvelupäällikkö Vesa Mäkinen, diplomi-insinööri, kansanedustaja Lulu Ranne, turvallisuuskonsultti Kimmo Savolainen ja työsuojeluvaltuutettu Vesa-Matti Seppälä.