Hämeenlinnan perussuomalaisten puheenjohtaja ja kaupunginvaltuutettu Teppo Turjan kirjoitus Hämeenlinnan kaupunkiuutisissa 3.3.2021 tavoittaa viisautta, eikä pelkästään Juicen sanoissa. Tähtäimemme on rakentavassa yhteistyössä vaalien jälkeen.

Kenenkään uuteen valtuustoon valituksi tulevan hyviä ajatuksia ei saisi jättää rannalle ja kaikki viisaat päättäjät, joilla on omia ajatuksia, on saatava istumaan oikeille jakkaroille, jotta heitä ei lannisteta, vaan motivoidaan vastuulla.

Syrjäyttäminen ja ohittaminen nimittäin kanavoi ajattelevien ihmisten energian vääriin asioihin, kuten virheiden osoitteluun ja pelkästään kuulluksi tulemisen tavoitteluun.

Minä haluaisin nähdä tulevalla valtuustokaudella Hämeenlinnassa kaupunginhallituksen, jossa ei ole kokouksiin esityksiä lukematta saapuvia riviedustajia, jotka ovat paikalla vain tukemassa virkamiesten ja oman puolueensa vahvimpien esityksiä.

Haluaisin nähdä hallituksen, jonka muodostamisessa pyrittäisiin poliittisten perusteiden lisäksi hyödyntämään esimerkiksi Meredith Belbinin tiimirooliteoriaa soveltuvin osin.

Haluaisin nähdä hallituksen, jonka kokouksiin ei vyörytetä näännytystaktiikalla kilometrien mittaista esityslistaa kerralla, jotta asioihin voi aidosti ja ajan kanssa paneutua.

Haluaisin nähdä hallituksen, jossa se, joka käy läpi esitykset, puuttuu havaitsemiinsa epäkohtiin ja tekee rohkeasti muutosesityksiä, ei ole yksinäinen ja syrjitty, vaan arvostettu ja toivottu henkilö.

Toivon, että työmoraalilla varustettuja poliittisia päättäjiä ei enää savusteta ulos koko kaupungista, vaan heidät valjastetaan työskentelemään koko kaupungin eduksi.

Toivon suurta poliittisen kulttuurin muutosta Hämeenlinnaan.

https://www.hameensanomat.fi/kaupunkiuutiset/paikallista-porinaa-tervetuloa-juice-mukaan-kuntavaaleihin-1847208/