Isät lasten asialla

http://www.isätlastenasialla.fi/tavoitteet/ Heräsin näihin tärkeisiin tavoitteisiin, kun sain sähköpostiini pyynnön vastata Isät lasten asialla -liikkeen vaalikonekyselyyn. Eroja tapahtuu nykyisin valtavat määrät ja niistä johtuvia ongelmia setvitään usein monilla tahoilla. Näiden ongelmien selvittämistä tulee lainsäädäntöteitse tukea. Näissä tavoitteissa on joitakin ongelmia, mutta perusperiaate on hyvä ja tärkeä.

Suojele lasta -kampanja

Otin osaa Suojele lasta -kampanjaan. Voit tutustua kampanjaan osoitteessa: http://www.suojelelasta.fi/ Kampanjassa sitoudun toimimaan kansanedustajana sen puolesta, että tuomiot lapsen raiskaamisesta ja ahdistelusta nousevat rikoksen vakavuutta ja haitallisuutta vastaavalle tasolle.

Allekirjoitin Muistiliiton sitoumuksen ehdokkaille

Allekirjoitin eduskuntavaaliehdokkaan sitoumuksen Muistiliiton sivuilla: http://www.muisti15.fi/sitoumus/ Kansanedustajana: Edistän yhteistyötä muistiystävällisen Suomen tavoitteiden saavuttamiseksi Kuuntelen muistisairaiden ihmisten ja omaisten näkemyksiä, vaikkapa Muistiliiton ja sen paikallisyhdistysten kautta Pidän itseni ajan tasalla muistiasioista, esimerkiksi liittymällä eduskunnan Muistikerhoon*. Miten muistisairaudet ovat koskettaneet sinua? Keskustelua sosiaalisessa mediassa hashtagilla #muisti15