Hyvää itsenäisyyspäivää 2018 Suomi ja suomalaiset!

Suomen historia on suurvaltojen ristiriitojen suhteen puolueettoman, pohjoismaisen hyvinvointivaltion historiaa. Meillä on sellainen, kunniakas perintö, jota kenellekään muulla ei ole. Voimme olla rohkeasti ja ylpeästi suomalaisia, omalla linjallamme.

Ei ole tervettä ajatella, että itsenäisyytemme tuki ja turva tulee ulkopuolelta. Se ei tule EU:sta, Natosta tai Yhdysvalloista. Suomen asema itsenäisenä, puolueettomana maana on palautettava entiseen loistoonsa. Pienen maan suuruus on puolueettomuudessa. Tämä näyttäytyi konkreettisena, kun Suomi isännöi viime kesänä Yhdysvaltain ja Venäjän presidenttien huippukokousta. Helsingin valikoitumisen tapaamispaikaksi katsottiin ulkomaillakin perustuvan puolueettomuuspolitiikan traditioon. On itsestäänselvyys, että tällaisesta imagosta on vastakkainasettelujen maailmassa suurta hyötyä.

Viime aikojen uutiset seksuaalisista ahdisteluista ja joukkoraiskauksista ovat huolestuttavia. Jotain on tehtävä ja vaikenemisen kulttuurin on loputtava. Yhtäällä puuhataan kyllä suostumusta raiskauksen määritelmäksi ja kampanjoidaan kovaan äänen ahdistelua vastaan. Samaan aikaan rajat vuotavat ihmisiä, jotka kykenevät Oulun tapahtumien kaltaisiin tekoihin. Samat ihmiset puuhaavat ensin mainittua, mutta puolustelevat jälkimmäistä. Maahanmuuttopolitiikan osallisuudesta näiden iljettävien ilmiöiden lisääntymiseen ei haluta keskustella. Kädet nostetaan pystyyn. Mitään ei voida.

Maahanmuuttokysymyksessä pelikenttä on jätetty ääriliikkeille. Ääripäät ottavat hyödyn irti, sillä poliittinen vastakkainasettelu hyödyttää niitä. Suurin syntinen Suomen nykytilaan on keskustapuolue, joka on vuosikymmenten oikeistopolitiikalla jättänyt poliittisen keskustan tyhjäksi vastuunkannosta. Se ei ole kantanut vastuuta kansallisen eheyden ja yhtenäisyyden vahvistamiseksi.

Suomi ei kestä vasemmistojytkyä eikä tarvitse populistista oikeistoa. Suomen etu on aito, alkiolainen vaihtoehto, joka puolustaa Suomen itsenäisyyttä ja puolueettomuutta, ajaa hallittua maahanmuuttopolitiikkaa sekä kamppailee köyhyyden ja eriarvoisuuden poistamiseksi. Tällainen yhdistävä, kokoava voima on Seitsemän tähden liike.